Kvůli rekonstrukci další stěhování

23.01.2012 13:48

Kvůli rekonstrukci další stěhování

Příbram - Oblastní nemocnice Příbram dnes a zítra stěhuje několik ambulancí a sociální sestru z křídla D1 monobloku, který prochází rekonstrukcí. Některé ambulance budou mít i nové telefonní kontakty. Datum zprovoznění všech stěhovaných provozů je stejné – 25. Leden.
 

Ve stejný den se táké opět otevře pro veřejnost chodba v přízemí křídla D3 monobloku, která spojuje křídlo D4, magnetickou rezonanci a vstup koridorem do infekčního pavilonu s ostatními křídly budovy D a pavilonem C a naopak bude uzavřen průchod ve stejném místě ve 2. patře.

„Od pondělí 23. až do úterý 24. ledna včetně budou uzavřeny obě urologické ambulance. V době uzavření obou ambulancí budou akutní pacienti ošetřeni lékařem urologem na akutním příjmu pacientů. Od středy 25. ledna budou tyto ambulance znovu otevřeny svým pacientům, a to v přízemí křídla D3 monobloku,“ uvedl ředitel příbramské nemocnice Stanislav Holobrada. Kromě samotných ambulancí bude mít v těchto prostorách urologie k dispozici pro své pacienty i endoskopický sálek.

Některé ambulance budou mít také nové telefonní kontakty:  
Urologická ambulance I. (MUDr. Franěk, MUDr. Zvěřina): 318 641 742
Urologická ambulance II. (MUDr. Hanek, MUDr. Rejlek, MUDr. Chmelenský): 318 641 743
Ordinační hodiny urologických ambulancí zůstanou stejné jako dosud

Současně v pondělí také začalo stěhování neurologické ambulance včetně laboratoří EEG a EMG.  Po dobu přesunu budou akutní pacienti ošetřeni lékařem neurologem na akutním příjmu pacientů.
Od středy 25. ledna bude ambulance neurologie i s oběma laboratořemi opět v plném, provozu pro své pacienty, a to v přízemí křídla D3 monobloku a i ta bude mít nové telefonní čísla:
Neurologická ambulance: 318 641 746
Laboratoř EEG: 318 641 745
Laboratoř EMG: 318 641 744
Ordinační hodiny neurologické ambulance a obou laboratoří zůstávají stejné
rc